Hastanemizde 14 Mart Tıp Bayramını düzenlenen bir tören ile kutlandı.
14 Mart 2023

Hastanemizde 14 Mart Tıp Bayramını düzenlenen bir tören ile kutlandı.  Kutlamada Başhekim Doç. Dr. Bahar Aydınlı 'nın konuşması  sonrasında sağlık çalışanlarımıza çiçek takdim edildi.  Ülkemizde yaşanan deprem felaketinde hastanemiz Sağlık Bakanlığı tarafından afet hastanesi olarak belirlendi. Her zaman olduğu gibi yaşadığımız bu zor süreçte de insanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.
6 Şubat 2023 tarihinde 11 ilimizde meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı ve sağlık çalışanlarımızı rahmetle ve saygıyla anıyoruz...