05 Nisan 2019

Mersin Valiliği, Akdeniz Kaymakamlığı, Mersin İl Sağlık Müdürlüğünce düzenlenen Akdeniz Muhtarları ile yapılan değerlendirme toplantısı Mersin Şehir Hastanesinde gerçekleşti.

Yapılan toplantıda İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Sinan Bahçacı konuşmasında;  Mersin Şehir Hastanesinin ev sahipliğinde yapılan toplantıya  misafirlere hoşgeldiniz diyerek Şehir Hastanesi hakkında bilgiler verdi.

Yapılan toplantıda Mersin Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Serkan Kılınç yaptığı konuşmada:

" Her geçen gün kendini yenileyen ve  sağlık hizmetinde dünyada öncü olmayı görev bilmiş ve üst düzey sağlık hizmeti vermeyi hedef almış olan Sağlık Bakanlığımızın Mersin Şehir Hastanesi eğitimli ve güler yüzlü personellerimizle ülkemizin değerli  insanına en iyi hizmeti sunmak için ihtiyacınız olduğu her an yanınızda olacağız." şeklinde konuştu.

Toplantı Mersin Şehir Hastanesi tanıtım videosunun sunulması ve Akdeniz Muhtarlarına sahada hastane tanıtımı ile sona erdi.

• mersin şehir hastanesi