Birinci Yılında Şehir Hastaneleri Konulu Toplantı ve Mersin Şehir Hastanesinin 1. Yıl Dönümü nedeniyle yapılan etkinlikle birinci yılı değerlendirildi.
05 Nisan 2019

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan Mersin Şehir Hastanesi,  Birinci Yılında Şehir Hastaneleri Konulu Toplantı ve Mersin Şehir Hastanesinin 1. Yıl Dönümü nedeniyle yapılan etkinlikle birinci yılını değerlendirdi.

Türkiye’de “şehir hastaneleri” modeli kapsamında Kamu-Özel İşbirliği ile hayata geçirilen ilk proje olan Mersin Şehir Hastanesi, elde ettiği büyük başarılarla ilk yılını geride bıraktı.

“Türkiye’nin en büyük dijital hastanesi” olarak da tescil edilen Mersin Şehir Hastanesi, bir yıl içinde 2 milyondan fazla hastaya kaliteli, hızlı ve konforlu sağlık hizmeti sundu.

Etkinliğe Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Doç. Dr Furkan Karabekmez, Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Murat Alper , Şehir Hastaneleri Koordinasyon Daire Başkanı Sait Çalebi ve 18 ilin şehir hastanelerinin yöneticileri katıldı.

Kamu Hastaneleri Genel Müdürümüz Doç. Dr. Furkan Karabekmez toplantıda yaptığı konuşmasında; Mersin Şehir Hastanesinin 1. Yıl Dönümü nedeniyle yapılan etkinlikle şehir hastanelerinin birinci yılını değerlendirdi.

Yapılan konuşmalarda;  Türkiye’de “şehir hastaneleri” modeli kapsamında Kamu-Özel İşbirliği ile hayata geçirilen ilk proje olan Mersin Şehir Hastanesinin, “Türkiye’nin en büyük dijital hastanesi” olarak da tescil edildiğinin ve bir yıl içinde 2 milyondan fazla hastaya kaliteli, hızlı ve konforlu sağlık hizmeti sunduğunun altı çizildi.

Mersin Şehir Hastanesinin Birinci Yıl Dönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikte Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Doç. Dr. Furkan Karabekmez'e , Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Murat Alper'e , Mersin İl Sağlık Müdürü Dr. Sinan Bahçacı 'ya ve  katılımcılara Birinci Yıl Anısına Plaket Takdimi yapıldı.

• Mersin Şehir Hastanesi
  • IMG-20180202-WA0039.jpg