Sağlık Turizminde Girişimsel İlemlerle Emin Adımlarla Yürümeye Devam Ediyoruz….
07 Ekim 2021

Hastanemize kronik hastalığı sebebiyle Mayıs ayında Kazakistan’ dan gelerek tedavi gören ve tedaviden şifa görerek ülkesine uğurladığımız hastamız yeniden hastanemizi ziyaret etti. Ülkesinde bulamadığı şifayı ve ilgiyi Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nde bulduğunu söyleyen Romatoloji hastamız; alanında oldukça başarılı ve deneyimli hekimimiz Uzm. Dr. İsmail  UÇAR’ a ve Tıbbi sürecinin ülkesinden başlayarak Mersin Şehir Hastanesinde şifa ile son bulmasını sağlayan Sağlık Turizm Birim ekibine şükranlarını iletti. Hastamız düzenli olarak altı ayda bir yapılması gereken enjeksiyonları için yine Mersin Şehir Eğitim Araştırma Hastanesi’ ni tercih edeceğim dedi.

Hastanemize primer karaciğer kanseri nedeniyle başvuran Saplık Turizm hastamıza nükleer tıp birimimiz ve girişimsel radyoloji biriminden alanında uzman hekimlerimizin işbirlikli çalışmalarıyla karaciğer solid tümörlerini tedavi etmek için kullanılan ve yeni bir yöntem olan Y-90 MİKROKÜRE TEDAVİSİ planlanmıştır.

Yakın bir zamanda tıbbi işlemi yapılacak hastamızın yakını ‘’Çok farklı ülkelerde hastalığıma çare bulabilmek için tedaviler denedim, ancak denediğim tedavilerle başarılı sonuca ulaşamadık. Hem görsel hem yazılı basında Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinin başarılarını gördüğüm ve duyduğum için geldim. İnşallah burada sağlığıma kavuşabileceğim, bizi karşılayan ve tedavi sürecimi yöneten tüm Sağlık Turizm çalışanlarına teşekkür ederim.” dedi.