Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Turizm Uygulamalarında Rol Model
07 Nisan 2023

valentyna.JPG

Ukraynadan planlı olarak gelen ve hastanemiz Tıbbi Onkoloji biriminde tedavi gören hastamız, bu süreçteki destekleri, güler yüzleri, hasta memnuniyetini ön planda tutan yaklaşımları için Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Turizm Birim çalışanlarına şükranlarını iletti. Ukrayna uyruklu hastamız, tedavisinin çok iyi gittiğini, hekimine çok güvendiğini ve hastanenin donanımı ve fiziksel imkanlarının çok iyi olduğunu belirtti.
Yapılamayanı yapmaya, misafirlerimizi şifaya kavuşturmaya devam ediyoruz. Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık turizm uygulamalarında rol model olmaya devam ediyor.