4.Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Düzenlendi.
23 Eylül 2022

Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi 4.Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı başarıyla sona verdi.

Yaşamı tehdit edici hastalıklara eşlik eden problemler yaşayan hasta ve ailelerin, fiziksel, psikososyal ve manevi problemlerini erken tanılama, değerlendirme, tedavi ederek acı çekmelerini azaltma ya da önleyerek böylece yaşam kalitelerini artırmayı amaçlayan Palyatif Bakım Hizmetlerinde; Palyatif bakım hastası ve ailelerine bakım veren hemşirelerin, görevlerinin gerektirdiği bilgi beceri ve tutumların kazandırılması için Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim programları yürütülmektedir.

Hastanemizde 5 – 23 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programını başarı ile tamamlayan kursiyerlere katılım belgeleri verildi. Kursiyerlere sertifikaları Palyatif Bakım Servisi Sorumlu Hekimi Uzm. Dr. Özgül TURGUT, Dr. Sibel KOÇER, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Bilge AYDINOĞLU GÖKŞEN, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Güldane KIZIL tarafından verildi.

Sertifika almaya hak kazanan arkadaşlarımızı tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.