Hastalarımız kadar ailelerini de önemsiyoruz...
28 Mart 2022

WhatsApp Image 2022-03-28 at 11.36.39.jpeg

Dünyanın her yerindeki hastalar için en etkili tedaviyi, en düşük maliyetli seçeneklerle birleştirerek, hastalarına en yüksek standartlarda hizmet sağlayan kurumumuz, ülkemize şifa bulmak için gelen Kazakistan vatandaşı onkoloji hastamızın M.Y.'nin kızını doğum gününde yalnız bırakmadı.. B.Y'nin doğum günü olduğunu öğrenen hastanemiz sağlık turizmi birim çalışanları hastamıza moral vermek için küçük kutlama organize etti.

Kazakistan'dan Onkolojiye yoğun talepler devam ediyor.

Hastanemiz, Ulusal ve uluslararası alanda, modern tibbin ulaştığı en üst düzeyde sağlık uygulamalarını takip ederek, alanında başarılı doktorları ve gelişmiş sağlık hizmetleri ile koronavirüs salgınına rağmen Sağlık Turizmindeki başarımızı sürdürüyoruz

Kazakistanlı bürokrat, kanser tedavisi için birçok Kazakistan vatandaşı gibi hastaların rahat ve konforlu ve bir ortamda hizmet aldığı, küresel anlamda en güncel ve öncü tedavilerin uygulandığı hastanemizi seçerek teşekkür etti.

WhatsApp Image 2022-03-28 at 11.36.39 (1).jpeg