Hastanemiz, bugün sigarayı bırakma ile ilgili bir stand açarak sigaranın zararları hakkında bilgilendirme yapıldı.
09 Şubat 2024

Hastanemiz, bugün sigarayı bırakma ile ilgili bir stand açarak sigaranın zararları hakkında bilgilendirme yapıldı ve broşürler dağıtıldı. Standda ayrıca uzmanlarımız tarafından sigarayı bırakma tedavi yöntemleri de anlatıldı.
Sigara içmek, kalp hastalığı, felç, kanser ve diğer birçok ciddi sağlık sorununa yol açan en önemli önlenebilir ölüm nedenlerinden biridir. Sigarayı bırakmak, genel sağlığınızı ve yaşam kalitenizi önemli ölçüde iyileştirebilir.
Eğer sigarayı bırakmak istiyorsanız, yalnız değilsiniz. Hastanemiz, sigarayı bırakma yolunda size yardımcı olmak için birçok kaynak ve destek sunmaktadır.
Sigarayı Bırakmak İçin Sizde  Bir Adım Atın!