02 Şubat 2024

1
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 Şubat 2017 tarihinde açılışını gerçekleştirdiği Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bugün 7 yaşında. 7 yıldır aralıksız sağlık hizmeti sunmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
7'den 70'e, 7 Yılda 15 Milyon Kalbe Dokunan Bir Yolculuk!
Dile kolay, her kalp atışında bir umut ve her nefes alışta şifa dağıtarak 7'den 70'e 15 milyon cana dokunduk. 7 yıllık serüvenimizde, milyonlarca tebessümün mimarı olmak her birimiz için tarifsiz bir gurur kaynağı.
Küçük bir tohum gibi filizlenen bu hayal, her geçen gün dallarını gökyüzüne uzatarak büyüdü. Her hastayla kurulan bağ, her iyileşen hasta ile yeşeren inanç, bu yolculuğun en değerli hediyeleri oldu.
Küçük bir çocuğun gözlerindeki o ışıltıyı yeniden yakalamak, yaşlı bir teyzenin yüzündeki tebessümü yeniden canlandırmak, bir aileyi umutsuzluğun pençesinden kurtarmak hiç yorulmadan çalışan bir ekibin eseriydi.
Minnettarız ve gurur doluyuz!
15 milyon cana dokunduk, 15 milyon kalbe umut ışığı olduk. Bu vesileyle bize güvenen, her adımda yanımızda olan ve bu başarı hikâyesini birlikte yazdığımız tüm hastalarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.
Geleceğe Dair de Bir Sözümüz Var!
Sağlık Bakanlığımızın verdiği bu bayrağı tüm gücümüzle taşıyarak,  bu  gurur verici eseri daha da ileriye taşımak için var gücümüzle ve azimle çalışmaya devam edeceğiz. Daha fazla cana dokunmak, daha fazla tebessüme vesile olmak ve şifa dağıtma yolunda emin adımlarla hep birlikte ilerleyeceğiz.
7 yılda, 7'den 70'e, 15 milyon kalbe dokunan bu yolculuk hepimiz için sadece bir başlangıçtı! 7 yıldır milletimize sağlık hizmeti sunuyor olmanın gurur ve mutluluğunu bu vesile ile sizlerle paylaşıyoruz.
Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi