2020 YILI YAZ STAJI HAKKINDA DUYURU
14 Nisan 2021

MERSİN ŞEHİR EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ 2020 YILI YAZ STAJI HAKKINDA DUYURU

Hastanemizde 2020 yılı yaz stajı başvuruları (ÖN LİSANS VE LİSANS ) 27. 01.2020 (Pazartesi günü) tarihinde başlayacaktır.
Başvurular ilgili alan/branşta kontenjanlar doluncaya kadar devam edecektir.

Staj başvuru evrakları duyurumuzun  ekinde (Ek:1- Ek:2 ve Ek:3 )  mevcuttur.
İstenilen evraklar eksiksiz tamamlanarak hastanemiz staj koordinatörlüğüne teslim edildikten sonra, ilgili birimde çalışan personel sayısı, stajyer ihtiyacı vb. konular göz önünde bulundurularak değerlendirmeye alınacaktır.

EK-1 Hastanemize 2020 Yaz stajı İçin Kabul edilecek Bölümler

EK-2 Önlisans-Lisans Öğrencileri için Başvuru Evrakları

Ek-3 Dilekçe Örneği

NOT: (Staja kabul edilen öğrenciler SGK İşe Giriş Bildirgesini  okuldan  alınarak staja başladığı  gün getirecektir.
Sağlık Raporu ise sadece  hastanemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Biriminde (ücretsiz) yaptırılacak olup, staja başlamadan staj koordinasyon  birimine teslim edilecektir).
Sağlık raporunu getirmeyen öğrenciler staja başlatılmayacaktır.

Başvuru evrakları.doc
Başvuru Dilekçesi.doc