Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü, strateji toplantısı gerçekleştirdi.
04 Nisan 2019

• WhatsApp Image 2018-07-04 at 11.18.12 (1).jpeg
  • WhatsApp Image 2018-07-04 at 11.18.12 (2).jpeg
  • WhatsApp Image 2018-07-04 at 11.18.11.jpeg

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü İdari Hizmetler ve İletişim Yönetimi Dairesi Başkanlığı'nca; 02 - 03 Temmuz 2018 tarihlerinde “Şehir Hastaneleri Medya Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı” düzenlendi. Toplantının ana maddesi, oluşabilecek sorunlara karşı alınacak önlemler oldu. Toplumun daha iyi hizmet alması için bilinen ve bilinmeyen yönleriyle Şehir Hastanelerinin tanıtımı planlandı.

Şehir hastaneleri tarafından sunulan hizmetin sosyal medya dahil diğer iletişim kanallarından tanıtımı yapılması maksadıyla yapılan toplantıya; Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Murat ALPER, Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Selim BENER, Şehir Hastaneleri ve Koordinasyon Dairesi Başkanı Sayit ÇELEBİ, İdari Hizmetler ve İletişim Yönetimi Dairesi Başkanı Ali ÖZHAN ve hizmete başlayan Yozgat, Isparta, Mersin, Adana, Kayseri Şehir Hastaneleri ve açılmasına sayılı günler kalan Eskişehir ve Elazığ Şehir Hastanelerinde  görev yapan  ilgili il Sağlık Müdürlükleri ve Şehir Hastanelerimizde sorumlu medya personeli katılım sağladı.