MERSİN ŞEHİR EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

Güncelleme Tarihi: 09/01/2018

DAVET

Değerli Meslektaşlarımız,

Mersin Şehir Hastanesi I.Sağlık Bakım Hizmetleri Günleri  Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü  tarafından 18 – 19 Ocak 2018 tarihleri arasında Mersin Şehir Hastanesi’nde gerçekleştirileceğini duyurmaktan ve sizleri bu bilimsel toplantıya davet etmekten onur duymaktayız.

Mersin Şehir Hastanesi I.Sağlık Bakım Hizmetleri Günlerinde ülkemizin ve Dünyanın içinden geçmekte olduğu değişim sürecinin etkilediği; hemşireliğin çalışma, sorumluk ve ilgi alanlarında yer alan güncel konuları, sorun ve çözüm önerilerini tartışmak üzere klinik ve akademik alanlarda çalışan meslektaşlarımızı buluşturmayı amaçlamaktayız.

Etkinliğimizde, sunulacak sunumlarla ilgili bilgi ve deneyimlerin paylaşılması, karşılıklı etkileşimin artırılması,pratiğimizi değiştiren gelişmeleri öğrenmektir. Program ve içeriği hakkında ayrıntılı bilgi aşağıda yer alacaktır. Sağlık Bakım Hizmetleri Günlerine sizlerin değerli katkıları ile güzel günlerde paylaşmak ve buluşmak dileğiyle.

Saygılarımızla.

Bilge AYDINOĞLU GÖKŞEN